Novosti

12/08/2014

Bezalkoholni koncert u centru Pule privukao mlade

Povodom Međunarodnog dana mladih, a u sklopu programa Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Pule, sinoć je na pulskoj Portarati održan tradicionalni "˜Bezalkoholni koncert"™ s porukom kako je za dobru zabavu potrebna tek- dobra volja.

Mnogobrojnu mladu publiku zagrijali su Remindersi i Soundcheck & Regaz kao predgrupe, a vrhunac večeri bio je nastup publici omiljenog RadioAktiva. Na repertoaru benda su se, osim njihovih autorskih hitova, našli i oni slavnoga Boba Marleyja što je odlično prihvaćeno od strane raspjevane publike. Inače, RadioAktiv je pulsko-zagrebački bend okupljen krajem ljeta 2009. godine u Puli, a priznanje njihovom radu stiglo je vrlo brzo nakon prvih singlova. Bend je prošle godine nominiran za prestižnu nagradu Porin u kategoriji "Novi izvođač."

Koncert je počeo u 21.30 sati pred velikim brojem gledatelja, a na šanku su se besplatno točili sokovi i voda za sve posjetitelje.  Atmosfera je bila vesela bez obzira na izostanak alkohola, što je bio i cilj organizatora.  Naime, smisao bezalkoholnog koncerta je pokazati mladima da se mogu itekako dobro zabaviti i bez konzumacije alkoholnih pića, naveli su organizatori iz Grada Pule koji je poklonio ovaj koncert mladima i onima koji se tako osjećaju. I zaista, nije nedostajalo posjetitelja, a osim pulskih mladih naraštaja moglo se vidjeti i podosta znatiželjnih turista u publici. Zaključak: odličan koncert u odličnoj atmosferi!