Obavijesti

Grad Pula uveo prijavu Mjesečnog izvješća poreza na potrošnju elektronskim putem

U cilju pojednostavljenja i brže dostave, Grad Pula je od 1. listopada 2016. godine omogućio svim poreznim obveznicima poreza na potrošnju, dostavljanje PP-MI-PO obrazaca elektronskim putem. Dostava PP-MI-PO obrazaca moguća je putem linka www.pula.hr, u sekciji E-USLUGE.

Elektronska dostava kroz aplikaciju je moguća isključivo putem FINA certifikata (kartice) koji sadrži OIB, a na temelju kojeg se prepoznaje obveznik poreza na potrošnju ili njegov opunomoćenik iz evidencije obveznika Grada Pule.

Novi način dostave poreznim obveznicma i njhovim ovlaštenim knjigovodstvenim servisima putem navedene aplikacije omogućuje pregled svih evidentiranih PP-MI-PO obrazaca.

Upravni odjel za financije i opću upravu, odnosno Odsjek za proračun i gospodarstvo Grada Pule, moli sve porezne obveznike i njihove ovlaštene knjigovodstvene servise da PP-MI-PO obrasce, dostavljaju putem navedene aplikacije. Također, važno je napomenuti da će se PP-MI-PO obrasci i dalje moći dostavljati u papirnatom obliku, osobno, putem pošte ili putem elektronske pošte: pisarnica@pula.hr

Datoteke

Porez na potrošnju alkoholnih i bezalkoholnih pića

 

Pristup aplikaciji