Propusnica / Lasciapassare

Prihvaćam izjavu / privolu

Ispunjavanjem ovog obrasca dajem svoju dobrovoljnu, izričitu i nedvosmislenu suglasnost i privolu da Grad Pula prikuplja, obrađuje, koristi i analizira moje osobne podatke isključivo u svrhu izdavanja Propusnice za napuštanje mjesta prebivališta sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, a u svrhu spriječavanja širenja virusa COVID-19 i ne može ih koristiti u druge svrhe. Ujedno potvrđujem da su svi navedeni podaci istiniti i točni.

Pod krivičnom i materijalnom odgovornošću potvrđujem kako nemam propisanu mjeru samoizolacije

Kontakt / Contatto : 052/371-991 - radnim danom od 08,00 do 16,00 sati

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, čijom primjenom se uvodi sustav e-Propusnica. U skladu s ovom Odlukom, od ponedjeljka 6. travnja 2020. napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka moguće je samo s e-Propusnicama (https://epropusnice.gov.hr/).

Digitalne e-Propusnice u potpunosti zamjenjuju fizičke propusnice, a iste zaposlenicima izdaju poslodavci, pacijentima izabrani liječnik obiteljske medicine, dok je za izdavanje e-propusnica građanima zadužen nadležni stožer civilne zaštite.

Razlozi izdavanja e-Propusnica nisu se promijenili. Stožer civilne zaštite Grada Pule izdavat će e-Propusnice osobama s prebivalištem i stalnim boravištem na području Grada Pule, koje iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili nužne kupnje hrane i osnovnih medicinskih potrepština moraju otići izvan područja Grada Pule.

Podsjećamo, e-Propusnice NEĆE se izdavati za napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka radi odlaska u trgovinu na području druge općine ili obiteljske posjete koji u ovom trenutku nisu od vitalnog značaja.

Dodatne informacije o načinu funkcioniranja sustava te o postupku prijave u sustav i procesu izdavanja e-Propusnice pronađite na linku: https://www.pula.hr/hr/e-propusnica/