Najava - Info dana 2017. u Istri za organizacije civilnog društva

PODIJELI
10 / 03 / 2017
Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva i ove godine od 13. do 16. ožujka održat će Info dane za organizacije civilnog društva. Info dani namijenjeni su svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave, te ostalim zainteresiranima, a cilj im je informiranje o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, edukacijama te stvaranje partnerstva i novih razvojnih prilika.
         
Ove godine za udruge su pripremili okrugli stol "Civilno društvo - jedan od temelja razvoja naših zajednica", početničku edukaciju za udruge "ABCda, jedan čitav dan posvećen društvenom poduzetništvu koji će uključiti i primjere dobre prakse te dan posvećen projektnim mogućnostima za obrazovne ustanove i udruge. Kroz prezentacije, radionice i edukacije, Info dani 2017 donijet će ponešto za svakoga. 

Prijave za aktivnosti moguće su do 12. ožujka 2017. godine putem Google obrasca: https://goo.gl/forms/lwt8s34iymPSz4BM2 ili  direktno na e-mail Zaklade zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.