Klupska zima/Pula live ovog tjedna donosi više od 10 live nastupa

PODIJELI
06 / 03 / 2019

Danas od 21.30 sati Rock baru Mimoza donosi live koncert tri vrsna jazz glazbenika. Jazz poslasice izvode Alen Spada-bass, Dušan Kranjc-bubnjavi i Boris Bošković-bass.

U petak s početkom u 21 sat u Rock klubu Uljanik održat će se humanitarni koncert "Nada za osmijeh" za pomoć obitelji Ucović. Nastupit će Edi East Trance Blues, Studio glazbene kreativnosti Čarobna frula, The Mimics, Grupa 052, The Žbru-fa-do-re-mi i Cherry Bombz.

Rock bar Mimoza u petak ugošćuje Livija Morosina i Maera koji će predstaviti album Hereza, objavljen pred kraj prošle godine i nominiran za Porina u kategoriji najbolji album alternativne glazbe. Glazbeni gost bit će poznati glazbenik iz Londona Marc JB koji je nekoliko puta bio na UK top listama. Njegov Joy Tribe i Bimbo Jones, te DJ doprinos ostvaren je u suradnji s Lady Gagom i Yoko Ono.

Rock Caffe u petak od 22 sata nudi koncert acoustic tria Whiskey Train. Bend osnovan u siječnju 2015. godine djeluje u sastavu Adriano Lampalov Banila – vokal i gitara, Filip Džodan – gitara i vokal te Luka Žufić – bass. Članovi banda imaju bogato muzičko iskustvo, izvode različite žanrove glazbe te svoju različitost spajaju u repertoaru raznih hitova kultnih izvođača poput J.J Cale-a, The Beatlesa, Rolling Stonesa, Deep Purple-a, Pink Floyda i Franka Zappe, sl.

Subota nudi čak tri koncerta. Monteparadiso u Društvenom centru Rojc ugošćuje tri talijanska benda, Silenzio iz Vicenze te Reset Clan i Angossa iz Verone.

Rock bar Mimoza donosi koncert benda Kung Foo Fightersa iz Rijeke. Predvođeni su Mihaelom Prosenom, vokalom i basistom riječkog NORD-a, poznatom odavno iz grupe Father. Bend je nastao iz ljubavi prema radu svjetski popularnog benda Foo Fighters, a ujedno je prvi i jednini njihov cover bend s ovog područja. Mega popularna grupa Foo Fighter održat će ove godine dva rasprodana koncerta u pulskoj Areni, 18. i 19. lipnja.

Subota je u Rock caffeu Pula rezervirana za bend Muha, Veco&Co. Koncert započinje u 22 sata i za sve je posjetitelje besplatan.