Nadolazećeg vikenda Klupska zima donosi koncerte sedam bendova

PODIJELI
18 / 02 / 2019

Nakon tjedna u kojem se održalo čak 6 koncerta, ovaj neće biti ništa manje uzbudljiv uz progam Klupske zime/Pula live.

Već u srijedu Rock bar Mimoza ugošćuje vrsne jazz glazbenike pa s početkom u 21.30 sati mogu se poslušati glazbena iznenađenja koja su pripremili.

U petak, 22. održat će se tri koncerta na tri različite lokacije, a nastupit će čak pet bendova.

Monteparadiso u DC Rojc ugošćuje metal-punk poslasticu u režiji bendova Disbaja, Namet i Scorn. Koncert benda Disbaja, trebao se održati 11. siječnja, no odgođen je za ovaj petak. Četveročlani bend Disbaja iz Zagreba čine Atlija na gitari i mikrofonu, Barić na gitari, Jarić na basu i Batarelo na bubnjevima. Zagrebački bend Namet aktivan je od 2015. godine, a prije godinu dana izdali su album "Never Ending Struggle". Scorn je mladi bend s pulskom adresom koji možete poslušati od 22 sata.

Rock caffe Pula u petak od 22 sata nudi koncert benda Arsenal. Peteročlani bend osnovan 2008. godine čine Tomislav Šperanda bass gitara, Valter Šćulac električna gitara i vokal, Marin Mihovilović električna gitara, sax, usna harmonika i vokal, Edo Krajcar klavijature te Denis Mikolić bubnjevi i vokal. Repertoar Arsenala čine klasici rocka kao što su Beatlesi, Stonesi, Creedensi, Bad company, Free, itd.

Rock bar Mimoza u petak donosi koncert u režiji tri glazbena virtuoza. Alen Spada, Miroslav Tovirac i Marco Quarantotto, združeni u trio, po prvi put nastupaju u ovoj postavi. Poznati su po radu sa mnogobrojnim domaćim i inozemnim izvođačima, kao što su Rambo Amadeus, Vasil Hadžimanov, Massimo Savić, Tony Cetinski, The Beat Fleet i Goribor. Koncert iznenađenja počinje u 22 sata i za sve je posjetitelje besplatan.

Subota je u Rock caffeu Pula rezervirana za bend Muha, Veco&Co. Koncert počinje u 22 sata i za sve je posjetitelje besplatan.

Rock Bar Mimoza u subotu ugošćuje riječki bend Uma Thurman koji je na sceni od 2010. godine. Uz nove materijale, novi postav benda počastit će obožavatelje starim hitovima poput Stoner Ride, Heavy feet i I am the high Fucking Priestess. Koncert počinje u 22 sata.