Live koncerti do kraja siječnja

PODIJELI
23 / 01 / 2019

Klupska zima/Pula live do kraja siječnja donosi 6 koncerata na tri lokacije.


Večeras s početkom u 21.30 sati u Rock baru Mimoza održat će se jazz koncert. Nastupaju Boro Lukić i Alen Spada na gitarama, Nenad Mirt na kontrabasu, Leon Brenko na klavijaturama i Dušan Kranjc na bubnjevima.

U petak, 25. siječnja, Rock Caffe u Puli organizira koncert riječkog elektro rock dua The Siids. Uzevši kreativnu pauzu od matičnog benda Morso, u siječnju 2016. godine, tekstopisac Stanislav Grdaković i multiinstrumentalist Darko Terlević osjetili su potrebu napraviti odmak kako bi promislili o prošlom i budućem glazbenom stvaralaštvu, a njihova kreativna traženja odvela su ih doslovno na kraj svijeta. Otputovali su u Australiju gdje se kao inspiracija i ideja prvi put pojavljuju THE SIIDS. Prvu audio premijeru THE SIIDS su imali početkom 2017. godine kao dio predstave "Love Is All" plesne skupine Flame, producentice i koreografkinje Martine Hrlić Rogić. Potaknute izuzetno pozitivnim reakcijama publike, glazbene skice na engleskom, nastale u Australiji, poprimile su u vrlo kratkom roku oblik gotovih pjesama nastalih na tragu najboljih uradaka indie i electro pop/rock zvuka bendova kao što su Editors, Phantogram, Twin Shadow, The Kills, EL VY, The Presets, M83 i Depeche Mode. Do sad su izdali tri videospota u suradnji s vizualnim umjetnikom Kristijanom Vučkovićem. U svakom spotu pokušavaju prenijeti osjećaj glazbe na video. Koncert započinje u 22 sata, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

U Rock klubu Uljanik, u petak će se od 22 sata predstaviti akustični duo “N&N” iz Pule. Riječ je o sastavu u kojem se nalaze dva imenjaka - Nino Anton Krajcer i Nino Ramić. Iskusni glazbenici, već dugi niz godina aktivni na pulskoj sceni u raznim kombinacijama, pokrenuli su bend izvodeći obrade rock klasika. Posjetitelji će moći uživati u Guns N' Roses, The Police, Eric Clapton, Queen, U2, ZZ Top, Joe Cocker, Brian Ferry, Prince, The Blues Brothers, The Doobie Brothers, Elvis Presley, Urban & 4, Bajaga & Instruktori i mnogim drugim inozemnim i domaćim rock klasici.

U subotu, 26. siječnja, Rock caffe Pula ugošćuje već poznati duo Muha, Veco & Co. Na repertoaru ovog sastava naći će se za svakog ponešto - starog rocka i bluesa, novih hitova i ex yu uspješnica. Koncert počinje u 22 sata.

Rock bar Mimoza, u subota od 22 sata, donosi koncert peteročlanog benda Mookie/Pearl Jam tribute band. Prvi Pearl Jam tribute bend u Sloveniji osnovan je u Izoli 2010. godine s prvenstvenom namjerom uživanja i zabave u glazbi. Dosad su održali veliki broj koncerata po Sloveniji te u ostalim susjedim državama. Kao što članovi benda navode, svojim glazbenim izričajem žele dočarati energiju i zvukove Seattleovih heroja iz 90-ih.

Zadnji koncert u siječnju, rezerviran je za srijedu 30., s početkom u 21.30 sati. Nastupit će kao i svake srijede višestruko nagrađivani jazz glazbenici u Rock baru Mimoza.