Klupska zima/Pula live donosi četiri koncerta u dva dana

PODIJELI
10 / 01 / 2019

Nakon jučerašnjeg jazz koncerta u Rock baru Mimoza, u petak i subotu nastavlja se s programom Klupska zima/Pula live.

Sutra s početkom u 22 sata u Rock Caffeu Pula održat će se koncert dua Blu:Kanu koji sačinjavaju Goran Rubeša i Josip Radić. Repertoar dua sastoji se od poznatih pop i rock evergreena/klasika (Simon&Garfunkel, REM, Led Zeppelin, U2, Crowded House, Bob Marley, Duran Duran, Robbie Williams i  nezaobilaznih Beatlesa), koje se izvode u akustičnom aranžmanu sa dvije gitare i dva vokala.

Za sve ljubitelje punka i metala (crust, d-beat, death i thrash metala) sutra će se u prostoru DC Rojc (udruga Monteparadiso) s početkom u 22 sata održati koncert grupe Disbaja iz Zagreba. Četveročlani bend Disbaja čine Atlija na gitari i mikrofonu, Barić na gitari, Jarić na basu i Batarelo na bubnjevima. Prije otprilike nešto više od godine dana, izdali su album “Time is… Cruel Master!".

U Klubu Uljanik u subotu je najavljen koncert pulske grupe Whiskey Train. Acoustic trio Whiskey Train osnovan je u siječnju 2015. Trio danas djeluje u sastavu Adriano Lampalov Banila – vokal i gitara, Filip Džodan – gitara i vokal te Luka Žufić – bass. Članovi banda imaju bogato muzičko iskustvo, gaje ljubav prema različitim žanrovima glazbe te su svoju različitost spojili i prenijeli na repertoar raznih hitova kultnih izvođača poput J.J Cale-a, The Beatlesa, Rolling Stonesa, Deep Purple-a, Pink Floyda, Franka Zappe, itd. Koncert započinje u 23 sata.

Rock bar Mimoza u subotu nudi heavy metal rock koncert Metallica tribute by Inciter. Bend čine Vedran Cecelja i Dario Polovina na gitarama, Dario Bulatović bas i Alen Frljak na bubnjevima. Zagrebački trash metal band Inciter osnovan je 2000. godine. Od 2003. izdali su nekoliko demo pjesama te nastupali po cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Najveći utjecaj na bend imala je upravo Metallica, što je vidljivo kroz njihove tribute nastupe. Iza sebe imaju izdana tri albuma iz 2006. „Burned Out Cells“, iz 2010.„Salvation“ te aktualni „From Within“. Početak je u 22 sata, a ulaz je slobodan.