Uskoro predstavljanje prvog Vodiča za djecu i mlade

PODIJELI
02 / 05 / 2017

Grad Pula u suradnji s Vijećem za komunalnu prevenciju i Dječjim Gradskim vijećem Grada Pule povodom Međunarodnog dana obitelji 15. svibnja će javnosti predstaviti prvi Vodič za djecu i mlade u kojem su na jednom mjestu objedinjene i po vrsti aktivnosti pregledno podijeljene sve važne informacije o brojnim udrugama i ustanovama s područja Grada Pule te njihovim kvalitetnim programima koji su namijenjeni upravo najmlađima.

Dvojezični Vodič za djecu i mlade brošura je u tiskanom i digitalnom izdanju koja okuplja brojne pulske udruge s nizom programa, a intencija je dodatno doprinijeti  uključivanju djece i mladih u što aktivniji svakodnevni život.

Stoga, pozivamo sve zainteresirane pulske udruge koje nude programe namijenjene djeci i mladima da prije samog tiskanja brošure još jednom potvrde točnost navedenih podataka te ukoliko je eventualno koja udruga izostavljena, da isto, sa svim potrebnim podacima (naziv udruge, aktivnost koju provode, uzrast kojoj je namijenjen program, adresu, broj telefona i ime osobe za kontakt) jave putem e-maila info@pula.hr do ponedjeljka 8. svibnja do 10,00 sati. Pored podataka, udruge mogu poslati i fotografije koje će ovisno o grafičkim mogućnostima, vizualno obogatiti Vodič.

Dosadašnji popis udruga i njihovih programa za mlade možete provjeriti na web stranicama Grada Pule www.pula.hr

POPIS UDRUGA I AKTIVNOSTI - LINK